Tar hjälp med städningen

Godmorgon mina fina och snälla läsare. Jag vill först och främst tacka er alla som läser min blogg dagligen och som ger mig så mycket energi, glädje och kärlek. Igår kväll beslutade jag och min man för oss att anlita en firma som kan hjälpa till med vår städning i vårt hem. Så om ni har några bra tips på städfirmor som har en god kunskap och en lång erfarenhet inom branschen får ni gärna kommentera här nedan. Då skulle jag bli jätteglad. Men nu måste jag lägga ifrån mig datorn, vi hörs ikväll!

( Uppdatering )

Tack så jättemycket för alla förslag på olika städfirmor som vi skulle anlita. Vi har valt att anlita NovaForte AB som enligt er är den bästa städfirman att anlita. En av er skrev såhär om dem: Vi har haft NovaForte ett par månader nu och efter varje gång de varit hos oss har vårt stora hus varit skinande rent, till och med luften känns ren efter de varit hos oss. Efter jag läste den kommentaren samt efter jag pratade med dem i telefon bestämde vi oss för att det var städföretaget att anlita om man ville ha hjälp med någonting som rör sig om städ i Sala.