Idag blir det fotvård i Enskede

Godmorgon bloggen och mina fina läsare. Hur ser era planer ut för idag?

Mina planer idag är att ha en mysig dag med mina barn. Vi ska ha en riktigt mor- och barndag. Dagen ska vi börja med att åka till ett hotell och äta god hotellfrukost, för det är någonting jag och mina barn verkligen älskar. Efter det ska vi ut och shoppa lite kläder och gå runt i stan och strosa runt och njuta av det fina vädret. Efter det ska vi åka till Medicinska Pettersson Fotvård som arbetar med högkvalitativ fotvård i Enskede. Där vi först kommer sätta oss i ett mjukgörande fotbad, sedan blir det klippning och slipning av naglar, borttagning av eventuella liktornar, förhårdnader, hälsprickor och nageltrång och efter vi väl har fått vår behandling kommer vi få en lugn och avslappnande fotmassage. När vi har varit där har vi tänkt att vi ska ta en fika innan vi drar till en matbutik och handlar mat för kvällen. Tanken är att vi ska äta tacos, på grund av att det är hela familjens favoriträtt. Men nu måste jag lägga ifrån min dator på grund av att vi ska åka iväg till hotellet nu. Jag önskar er alla en bra dag.