Målare i Borås

Hej mina fina läsare och välkomna hit till min barn- och familjeblogg. Hoppas att ni har haft en lugn morgon och har fått iväg barnen till skola och dagis som de ska. Idag tänkte jag berätta lite om när vi gjorde om hemma för att fräscha till barnens rum lite grann. Min fru och jag hade blivit ganska trötta på de gamla tapeterna som fanns där inne och barnen verkade också längta efter något nytt, och därför anlitade vi en målare i Borås som hjälpte oss att göra rummet riktigt fint.

Den målare i Borås som kom till oss verkade vara mycket kompetent och erfaren, och han kom från firman Borkowski, Marcin som har hand om kunder i Alingsås, Borås och Mölndal med omnejd. Både min fru och jag kan intyga att hela arbetet blev mycket professionellt gjort och om ni vill att jag ska visa lite bilder på hur resultatet blev får ni gärna säga till nere i kommentarerna. För om jag ska säga er något så är det att det blev ett strålande resultat. Frun och jag kan inte vara något annat än helt och hållet nöjda med hur det blev, och även barnen är stormförtjusta i hur denna målare i Borås har gjorde det fint i deras rum. Jag är väldigt glad att vi anlitade just denna firma eftersom jag kände under hela processen att de höll god kvalitet och en hög arbetsmoral, samtidigt som de var effektiva och lyhörda till våra önskemål. De sa inte nej till någonting som vi frågade om, och därför tycker vi att både arbetet som de utförde och resultatet är helt oklanderligt. På grund av detta vill vi med varm hand rekommendera Borkowsik, Marcin till alla er som letar efter en målare i Borås, Alingsås eller Mölndal med omnejd.